Medisch centrum kalverstraat

Zorgstroom thuiszorg

Door zorgstroom thuiszorg woont u zelfstandig en comfortabel thuis. Bij de wijkteams Centrum en Maisbaai kunt u terecht voor verschillende vormen van ondersteuning zoals verzorging en verpleging. Wijkteams Centrum en Maisbaai zijn kleine zelfsturende teams. Enthousiast, kundig en klantgericht. Zij stimuleren uw zelfredzaamheid en hebben respect voor uw autonomie. De teams zijn gevestigd in Medisch Centrum Kalverstraat.

Zorgstroom gaat bij de zorg en ondersteuning uit van uw wensen en verwachtingen. De wijkteams Centrum en Maisbaai zijn er niet alleen voor u, maar ook voor uw familie en mantelzorgers. De deskundige hulp die zij verlenen, wordt zo goed mogelijk afgestemd op uw persoonlijke situatie, in samenwerking met de mensen om u heen. De wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om met u te bespreken welke zorg u nodig heeft. We zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u.

Persoonlijke Verzorging

Heeft u hulp nodig bij de toiletgang, het aan- en uitkleden of bij het gebruik van medicijnen? Wijkteams Centrum en Maisbaai komen voor persoonlijke verzorging bij u thuis. Een verzorgende kan gedurende zeven dagen per week, eventueel meerdere keren per dag, langskomen. Als het nodig is ook ’s nachts.

Verpleging

Wanneer u voor korte of langere duur verpleging nodig heeft, kunt u met Verpleging aan huis gewoon thuis blijven wonen. De werkzaamheden van een verpleegkundige kunnen bestaan uit wondverzorging of het geven van injecties. Daarnaast geven zij ook advies, instructie en voorlichting. Ook een verpleegkundige kan indien nodig dag en nacht ingezet worden. Zorgstroom heeft wijkverpleegkundigen in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van bijvoorbeeld diabetes, wondzorg en chronische ziekten.

Zorgstroom thuiszorg biedt meer

Naast verzorging en verpleging, kunt u bij de thuiszorg van Zorgstroom ook terecht voor specialistische verpleegkundige hulp, nachtzorg, palliatieve zorg en zorg op afstand. U leest er meer over op onze website of in onze brochure.

Loop gerust eens binnen

Loop gerust eens binnen als u vragen heeft over zorg. U kunt ons vinden in de B-gang, gelijk na de apotheek, aan de rechterzijde.

Bereikbaarheid

Team Centrum - Medisch Centrum Kalverstraat

Team Centrum
Tel. 0118 – 74 66 00
E-mail: teamcentrum@zorgstroom.nl
Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg

Team Maisbaai - Medisch Centrum Kalverstraat

Team Maisbaai
Tel. 0118 – 74 60 54
E-mail: teammaisbaai@zorgstroom.nl
Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg

Voor niet dringende zaken bij voorkeur bellen na 13.00 uur.

Woont u niet in het Centrum of de Maisbaai, dan kunt u terecht bij een van onze collega-teams op Walcheren: bel 0118 – 68 42 22.