MCK-Informatie

Het Medisch Centrum Kalverstraat (MCK), tot stand gekomen door de visie van Exploitatie Maatschappij Logo, is het centrale punt waar inwoners van Walcheren terecht kunnen voor alle reguliere eerstelijns zorg.

Er is een professionele en toekomstbestendige omgeving gecreëerd naar de eisen van de Landelijke Huisartsen Vereniging. Hier zijn vrijwel alle eerstelijns medische disciplines onder een dak verzameld. Dit ten behoeve van de patiënt en de zorgverlener. Snel contact tussen collega’s van de diverse disciplines, minder lange wachttijden en persoonlijk contact met de (para) medici kentekenen het MCK. De professionals die werkzaam zijn in het MCK hebben directe lijnen met elkaar waardoor samenwerken en intercollegiaal overleg op eenvoudige wijze tot stand kan komen. Met elkaar kunnen zorgverleners bijna alle gezondheidsvragen in het MCK beantwoorden en oplossen.

Het is de bedoeling dat u zich in het MCK op uw gemak voelt. Door de rustige omgeving, het gebruik van natuurlijke materialen zowel als de kunst die aanwezig is in het gebouw, ervaart U een comfortabele en ontspannen sfeer. Eventueel geeft het u een mogelijkheid even te “ontsnappen”  aan de situatie.

Doordat het Medisch Centrum Kalverstraat tegen het hart van de binnenstad is gelegen, loopt u na uw bezoek aan het MCK binnen drie minuten naar de Grote Markt.