Toppodotherapie de Boer

Wie zijn wij?

Toppodotherapie de Boer heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Door deze ervaring en lange staat van dienst hebben wij goede relaties opgebouwd met collega’s, huisartsen, specialisten, aanverwante behandelaars en opleiders.

De podotherapeuten van Toppodotherapie de Boer zijn gespecialiseerd in het behandelen van voetklachten. Door de samenwerking met de opgebouwde relaties zijn wij in staat u nog beter te kunnen behandelen.

Het team van Toppodotherapie de Boer staat dagelijks voor uw klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en van dienst te kunnen zijn. Wij zijn een groeiend bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is. Dit vinden wij belangrijk zodat u als patiënt goede zorg van kunt krijgen.

Het team:

Erwin              (podotherapeut)
Lydia               (podotherapeut)
Ynske              (podotherapeut)
Elouise            (podotherapeut)
Elise                (Frontoffice manager)
Mehrell           (administratief medewerker, podotherpeut i.o)

Specialisaties

Toppodotherapie de Boer is gespecialiseerd in het maken van steunzolen, echografie, shockwave, diabetes podotherapie, sportpodotherapie en de kindervoet.

Klachten

Podotherapie is vrij toegankelijk, dat wilt zeggen u ook mag komen zonder verwijsbrief van uw huisarts. Veelal komen mensen bij de podotherapeut voor steunzolen en in verband met klachten als peesplaatontsteking, hielspoor, hielpijn, hallux valgus. Door een gedegen onderzoek te doen naar uw voeten, de afwikkeling van uw voeten en uw houding doen wij ons best u zo goed mogelijk te adviseren uw klachten te verminderen.

Podotherapie

Podotherapie is een wettelijk erkend beroep volgens de Wet BIG, artikel 34 (Ministerie van VWS). De wettelijke erkenning houdt in dat podotherapeut een beschermde titel is en niet door iedereen gevoerd mag worden. Een podotherapeut heet een 4 jarige HBO-opleiding Podotherapie (Bachelor) met goed gevolg afgerond. Na het behalen van deze opleiding is de podotherapeut officieel paramedicus.

Toppodotherapie de Boer is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en wij zijn geregistreerd in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Paramedici.

W www.toppodotherapiedeboer.nl