Olmed

Olmed is al 50 jaar toonaangevend specialist op het gebied van therapeutische elastische kousen. U kunt ook bij ons terecht voor sportcompressiekousen, reiskousen en aantrekhulpen. We geven u advies op maat en leveren moderne producten die gezien mogen worden.

Therapeutisch elastische kousen oefenen druk uit op uw benen. Deze kousen worden in de volksmond ook wel steunkousen genoemd. Therapeutisch elastische kousen geven het meeste druk bij de enkel. Naar boven toe, richting de knie, neemt deze druk af. Dit zorgt voor een optimale afvoer van vocht en afvalstoffen richting uw hart. Onze producten bieden uitkomst bij trombose, spataderen, open benen, eczeem, lymfoedeem en veel andere aandoeningen.

Kousen aanmeten

Therapeutisch elastische kousen worden met een medische indicatie voorgeschreven door een arts of specialist. Voor het bepalen van de juiste kous moeten uw benen of armen zeer nauwkeurig opgemeten worden. Dit wordt gedaan door een van onze bandagisten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment therapeutische elastische kousen van diverse leveranciers.

Vestigingen en aanmeetpunten

U bent van harte welkom op ons spreekuur in Medisch Centrum Kalverstraat en op onze vestigingen in Vlissingen, Spijkenisse, Leiden en Maastricht. U kunt ook terecht op onze spreekuren in een van de samenwerkende ziekenhuizen en aanmeetlocaties. U kunt ons of een van onze partners door het hele land vinden. Deze landelijke dekking maakt ons marktleider en daar zijn we trots op.

Online bestellen bij Olfit

In onze webshop www.olfit.nl kunt u onder andere reiskousen, steunkousen met een lagere drukklasse,sportcompressiekousen, braces en artikelen voor de verzorging van elastische kousen bestellen. In onze webshop bieden wij ook een breed assortiment aan- en uittrekhulpmiddelen aan. Hiermee willen we u zoveel mogelijk ondersteunen in het zelfstandig aan- en uittrekken van uw kousen. Wij rekenen geen verzendkosten en wanneer u op werkdagen voor vijf uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Oldekamp Medisch - Medisch Centrum Kalverstraat -MCK

Olmed

Spreekuur in Medisch Centrum Kalverstraat: iedere woensdag van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt een afspraak maken via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Telefoon: 0118 – 415 787
E-mail: vlissingen@olmed.nl
Website: www.olmed.nl