Oefentherapie Centrum Middelburg, voetreflexologie

www.oefentherapiecentrummiddelburg.nl – www.happy2feet.nl

Telefoonnummer: 0118-639454
Mobielnummer: 06-22384108

Welkom in onze praktijkruimte voor Oefentherapie. In onze praktijk voor Oefentherapie zijn 2 oefentherapeuten werkzaam. De ruimte wordt gedeeld met mijn collega, Vera Wisse MSc. Vera is werkzaam als (sport)diëtist.

U kunt bij de oefentherapie terecht met bijvoorbeeld,

- medisch centrum kalverstraat - MCK

nek-, schouder-, rug– en hoofdpijnklachten, houdingsproblemen en werk gerelateerde klachten. Ook bij reumatische of neurologische klachten, of om beter te leren ontspannen in het dagelijks leven en bij slaapproblemen biedt oefentherapie mogelijkheden.

Wij zijn aangesloten bij Parkinsonnet en het netwerk Chronische Pijn.

Oefentherapie Mensendieck/Cesar richt zich op het verbeteren van houdings- en bewegingsgewoonten.

Dat gebeurt door middel van lichaams- en ademhalingsoefeningen, ontspanning, en vooral ook het leren bewust te worden van de eigen dagelijkse houding.

Onze praktijk biedt ook diverse groepslessen aan. U kunt hieraan bv na individuele behandelingen deelnemen, maar uiteraard ook zonder eerdere behandeling bent u hierbij van harte welkom.

Bij de praktijk Happy 2 Feet kunt u terecht voor voetreflex behandelingen en kunt U deelnemen aan groepslessen volgens de oefentherapie Mensendieck methode of groepslessen Pilates.

In de Happy 2 Feet praktijk kunt u ervaren wat voetreflexologie voor u kan betekenen. Reflexologie is een natuurlijke geneeswijze, die uitgaat van het principe dat alle lichaamsdelen en organen corresponderen met reflexgebieden op handen en voeten.

Het lichaam kan zich hierdoor ontspannen, de doorbloeding verbetert en blokkades worden opgeheven. Het lichaam komt in balans en wordt zo gestimuleerd om zichzelf te genezen.

vvocm-logo-fc-zonder-tekst - medisch centrum kalverstraat - MCK