Fysiotherapie Middelburg

Samen vooruit!

Fysiotherapie Middelburg – Goes is een moderne, toegankelijke en vooruitstrevende praktijk met 3 locaties in Middelburg en 1 locatie in Goes. Wij verzorgen fysiotherapie volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en de beste methoden om u snel weer op weg te helpen.

Onze praktijk hecht veel waarde aan het leveren van optimale zorg, zodat u het beste geholpen bent. We vinden het belangrijk dat we samen met u tot een behandelplan komen wat aansluit op uw persoonlijke omstandigheden. De zorg en ondersteuning die wij bieden is dan ook altijd maatwerk. Wij geloven in een actieve benadering, bewegen binnen de mogelijkheden is immers het beste medicijn! Wij als team helpen u op weg om tot die beweging te komen.

De ontwikkelingen binnen ons vak staan niet stil. Scholing en het volgen van de wetenschappelijke literatuur is belangrijk om fysiotherapie naar een hoger niveau te brengen. Onze fysiotherapeuten volgen de ontwikkelingen dan ook op de voet, zodat klachten op de meest efficiente manier kunnen worden verholpen. We maken hierbij gebruik van moderne apparatuur en de nieuwste inzichten. Binnen de praktijk hebben we daarnaast voor elke klacht een gespecialiseerde therapeut in huis, zo bent u bij ons altijd in goede handen. Ons doel is dat u zich zo snel mogelijk prettiger voelt en weer kunt doen wat u het liefste doet!

Blijf niet langer rondlopen met uw klacht. Samen kunnen we er iets aan doen!

Bel voor meer inlichtingen of het maken van een afspraak met 0118 – 714 714, bij voorkeur tussen 8.00 en 14.00 uur. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fysiotherapie Middelburg

Het Walchers Zorgknooppunt
Krooneveldweg 4
4332 BL MIDDELBURG
0118 – 714714

Medisch Centrum Kalverstraat
Kalverstraat 1
4331 LZ Middelburg
0118 – 820320

Locatie de Vleugelnoot
Molenwater 47
4331 SC Middelburg

Fysiotherapie Goes

Thorbeckelaan 9
4463 VA Goes
0113-851257

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag
8.00 – 20.00 uur