Dieet oké

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Gerda Belfroid, diëtist. Samen met mijn collega Louise de Ronde- den Boer zijn we diëtistenduo Dieet oké. Beiden hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden bij een dieetadvies. Iedere woensdagmiddag houd ik spreekuur in Huisartsenpraktijk Stadshart. Ik werk in deze praktijk nauw samen met de huisartsen en praktijkondersteuners. Ook met andere huisartsen en praktijkondersteuners op Walcheren werken we nauw samen.

dieet oke - medisch centrum kalverstraat - MCK

Graag ben ik bereid u te adviseren en te begeleiden bij aanpassingen in uw voedingspatroon. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden in uw voeding. Waarna u van mij een dieetadvies op maat krijgt. Zo is het dieet goed uitvoerbaar en heeft het de meeste kans van slagen.

Ik kan u bij veel verschillende dieetadviezen hulp bieden. Bijvoorbeeld bij diabetes, te hoog cholesterolgehalte of te hoge bloeddruk, een te hoog of juist een te laag gewicht en maag- of darmklachten. Maar ook bij jicht, kanker, ondervoeding en COPD kan ik wat voor u betekenen. Ik ben specifiek deskundig op het gebied van allergieën en voedingsproblemen bij kinderen. Louise is aangesloten bij ParkinsonNet. De (huis)arts, praktijkondersteuner of specialist kan voor een verwijzing zorgen.

De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering van elke zorgverzekeraar. De eerste drie behandeluren vallen hierbij onder het wettelijk verplicht eigen risico. Behandeling vanuit de ketenzorg is zonder kosten voor u. Kinderen 0-18 jaar zijn gratis.

Wilt u een afspraak maken? Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9-12 uur en 13-16.30 uur op telefoonnummer 06-10275755. Als u niet op woensdagmiddag kunt komen, kunnen we op een andere locatie afspreken.

Locaties:

Getij Stromenwijk, 0osterscheldestraat 18, Middelburg
Mediq Apotheek Welsinge, Rentmeesterlaan 31, Middelburg
Vleugelnoot, Molenwater 47, Middelburg
Alexander Gogelweg 12, Vlissingen
Badhuisstraat 47, Vlissingen
Ambachtsveld 37-41, Oost-Souburg
Duinstraat 16b, Koudekerke

Voor meer informatie over onze praktijk verwijs ik u naar onze website: www.dieetoke.nl
U kunt ons ook mailen: info@dieetoke.nl.