Apotheek Middelburg

Apotheek Middelburg is een nieuwe apotheek ontstaan uit een fusie van de apotheken Hummelen en Stromenwijk t Zand.

U kunt bij ons terecht voor al uw recept medicijnen, vrije verkoop medicijnen en producten van Vichy, La Roche Posay en Eucerin.

apotheek-middelburg Medisch Centrum Kalverstraat

Komt u van de arts en heeft u een recept, dan kan dit direct aan de balie afgehandeld worden. Wij werken met een robot gevuld met meer dan 15.000 doosjes geneesmiddelen. Toch neemt het afhandelen van recepten aan de balie veel tijd in beslag in verband met de extra controles die hierbij uitgevoerd moeten worden. Daarom vragen wij om bij chronische medicatie op tijd aan te vragen zodat wij er voor kunnen zorgen dat deze binnen twee werkdagen voor u klaar liggen.

Als u uw mobiele nummer of e-mail adres aan de apotheek doorgeeft krijgt u van ons een bericht dat uw geneesmiddelen klaar liggen in de apotheek.

Daarnaast kunt u zich opgeven voor de afhaal machine. U kunt dan 24 uur per dag uw geneesmiddelen ophalen. Als de geneesmiddelen klaargelegd worden krijgt u een sms of email met daarin een 6 cijfer pin code. Met deze code kunt u uw geneesmiddelen `uit de muur halen`.

Als derde mogelijkheid kunt u de geneesmiddelen gratis bij u thuis laten bezorgen. Laat u dan op het recept zetten dat u uw geneesmiddelen thuisbezorgd wilt hebben. Mocht u dit altijd willen, dan zetten wij dat in ons systeem en krijgt u uw geneesmiddelen altijd thuis bezorgd.

Uw geneesmiddelen automatisch door ons aangevraagd.

Gebruikt u chronisch medicijnen dan kunnen wij voor u uw geneesmiddelen bij uw huisarts aanvragen en voor u klaar zetten. Zo vergeet u nooit u medicatie aan te vragen en voorkomt u dat u misgrijpt. Indien u hier gebruik van wilt maken, laat het dan aan en van de apotheek medewerkers weten. Ook kunt u dit per email aan ons doorgeven.

Apotheek App

Wilt u inzicht in uw medicatie, algemene informatie of medicatie bestellen, ga dan naar onze apotheekapp. U kunt deze vinden in de app store van Apple en Android onder de naam apotheekapp. Vervolgens zoekt u apotheek Middelburg en u kunt zich dan registeren. Bij de aanschaf van niet recept middelen krijgt u van ons 15% korting!

 

Voor vragen kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Apotheek Middelburg

e-mail:             assistenten.middelburg@medsenapotheek.nl
tel.                    0118 820399
fax.                   0118 820398

Verdere informatie kunt u vinden op onze website https://middelburg.medsenapotheek.nl/