Medisch Pedicure Oncologisch Voetzorgverlener

KRP Geregistreerd

Ik ben Ivonne Jansen van Galen-van den Berg, getrouwd met Ben Jansen van Galen en samen hebben we drie uitwonende kinderen. Heb het genoegen oma te mogen zijn van een schat van een kleinzoon. Als hobby’s heb ik wandelen, lezen, onze groentetuin en koken. Verder kan ik heerlijk genieten van lekker rustig in de buitenlucht vertoeven, zittend in de tuin en luisterend naar de vogels.

- medisch centrum kalverstraat - MCK

Omdat ik mij graag inzet voor het welzijn van mensen, heb ik, nadat ik jaren in de thuiszorg en bejaardendagbesteding had gewerkt, mij omgeschoold tot pedicure.

Ben sinds 2006 pedicure en nu werkzaam als medisch pedicure met diverse specialisaties zoals reumatische-, diabetische- en risicovoet, oudere voet en verwaarloosde voet, het zetten van nagelbeugels, nagelreparaties, maken van ortheses op maat en vilttechnieken.

Eenmaal de smaak te pakken heb ik mij nog meer gespecialiseerd met ondermeer de opleiding Oncologisch Voetzorgverlener om nog betere en bredere voetzorg te kunnen verlenen.

De oncologisch Voetzorgverlener is specifiek opgeleid om bijwerkingen van oncologische behandelingen te herkennen aan de voet en daarvoor een op maat afgestemde behandeling kan verzorgen. Zodoende heb ik mijn praktijk tot een bloeiend bedrijfje opgebouwd.

Vanzelfsprekend is mijn praktijk ook bedoeld voor mensen met gezonde voeten maar die een pedicure behandeling als een extraatje zien zoals anderen naar een schoonheidsspecialiste gaan.

Eén morgen in de week ben ik werkzaam in het MCK en daarnaast heb ik mijn praktijk aan huis en enkele verzorgingstehuizen.

Heel veel plezier en voldoening beleef ik aan het feit dat mijn cliënten blij en met een tevreden gevoel mijn praktijk verlaten en steeds weer een nieuwe afspraak willen maken.

Scholingen

Om mijn kwaliteit / vakkennis te kunnen handhaven volg ik regelmatig de nodige scholingen.

Indien noodzakelijk pleeg ik overleg met diverse disciplines en collega’s betreffende voorkomende voetproblemen. Dit alles met inachtneming van de regels betreffende de privacy van mijn cliënten.