Curadomi thuiszorg

Team Middelburg en Vlissingen

Curadomi thuiszorg Walcherse teams zijn werkzaam vanuit het kantoor in Middelburg. De verpleging en verzorging wordt geboden in Middelburg, Arnemuiden en Vlissingen. Huishoudelijke hulp bieden we op heel Walcheren.

Curadomi thuiszorg - medisch centrum kalverstraat - MCK

De teams kennen de mensen en organisaties op Walcheren. Zorg regelen en zorg verlenen gaan voor ons hand in hand. Zo heeft de cliënt één aanspreekpunt. Ook het netwerk en de mantelzorgers wordt betrokken bij de zorg. En als er geen netwerk is, wordt gekeken hoe vrijwilligers kunnen helpen. Zo zorgt het team ervoor dat de cliënt zo goed en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen. De teams werken vanuit christelijke uitgangspunten en zijn er voor iedereen die zorg nodig heeft, ongeacht levensovertuiging.

Bij thuiszorg kunt u denken aan:

– Verpleegkundige zorg zoals: stomazorg, pijnbestrijding, wondverzorging, medicijnen geven, katheterzorg of om het inbrengen van een maagsonde
– palliatieve thuiszorg
– hulp bij het douchen en aan- of uitkleden
– hulp bij het aantrekken van steunkousen
– hulp bij eten en drinken
– hulp bij juist gebruik van medicatie

 Om Verpleging en verzorging te ontvangen neemt u rechtstreeks contact met ons op. Onze wijkverpleegkundige komt bij u thuis

Contact

Tel.: via het centrale nummer: 0900 258 258 3 (24 uur per dag)
Voor huishoudelijke hulp op Walcheren kunt u contact met ons opnemen via 0900 258 2581 of (0113) 33 30 30

  • Het thuiszorg team Vlissingen is rechtstreeks bereikbaar op: 06 52 85 11 16
  • Het thuiszorg team Middelburg is rechtstreeks bereikbaar op: 06 53 69 37 70

E-mail: curadomi@leliezorggroep.nl
Website: www.curadomi.nl

Adres: Kalverstraat 1, 4331 LZ Middelburg. Wanneer we aanwezig zijn op kantoor kunt u altijd even binnenlopen voor vrijblijvend advies of overleg. Wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

- medisch centrum kalverstraat - MCK