Huisartsenpraktijk van den Bergh

Personalia huisarts:

Dokter Van den Bergh (1984) heeft geneeskunde gestudeerd in Antwerpen. Nadien heeft hij een  jaar op de Spoedeisende Hulp van het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom gewerkt. Na de huisartsopleiding in Rotterdam heeft hij zich in 2014 gevestigd als praktijkhouder in Middelburg en houdt spreekuur op maandag, (woensdagmorgen), donderdag en vrijdag. Sinds 2021 is leidt hij ook huisartsopleider.

Huisartsenpraktijk van den Bergh

Medewerkers:

Rita en Katja zijn de praktijkassistentes. Nienke werkt als praktijkondersteuner voor psychologische begeleiding, op vrijdag. Rosalien werkt als praktijkondersteuner ouderenzorg en is in opleiding tot praktijkondersteuner somatiek (diabetes/hart- en vaatziekten/COPD).

Dokter mw R. Janse werkt op de dinsdagen.

IMG_20220508_155647

Rita

IMG_5381

Rosalien

Nienke

Katja

Dokter mw R. Janse

Aanwezigheid:

Dokter Van den Bergh werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Dokter mw. Janse werkt op dinsdag.

Woensdag is de (spreekuur)vrije dag van dokter Van den Bergh. De assistente is op woensdagmorgen telefonisch bereikbaar, voor dringende zaken zal zij dokter van den Bergh oproepen.

Op woensdagmiddag en tijdens praktijkvakanties neemt praktijk Van der Meer waar voor zaken die niet kunnen wachten tot de praktijk weer bereikbaar is. Praktijk Van der Meer is bereikbaar op telefoonnummer 0118 820972.

Geplande vakanties:

Zie link

Assistentespreekuur:

De assistente spreekuren zijn op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag

Het assistentespreekuur is onder andere bedoeld voor: oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, injecties en vaccinaties, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, hartfilmpjes (ECG), het aansluiten en afkoppelen van een 24-uurs bloeddrukmeter en het aanstippen van diverse wratten.

Mailadres:

Het mailadres van de praktijk is praktijkvdbergh@ezorg.nl. U mag dit adres gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen van bijvoorbeeld contactgegevens, het aanvragen van hulpmiddelen en vragen aan de assistentes. Bij gebruik van het praktijkmailadres zien we graag een duidelijke vraag, met vermelding van uw geboortedatum en adres. We proberen dit mailadres iedere dag voor 10:30 te lezen en te verwerken op dagen dat dokter Van den Bergh aanwezig is. Voor medische vragen kunt u beter bellen.

Online regelen en inloggen:

Op de website www.volgjezorg.nl/toestemming leest u informatie over het elektronisch patiëntdossier en kunt u toestemming geven voor het uitwisselen van informatie. U kunt de praktijk vinden op de website onder de naam Bergh, te Middelburg. De praktijk krijgt dan bericht en kan uw wens verwerken in het systeem. De praktijk biedt u verder de volgende online mogelijkheden: econsult, online afspraken maken en recepten aanvragen en inzage in uw dossier

Patiënten en bezoekers

 Huisartsenpraktijk Van den Bergh is momenteel geopend voor nieuwe patiënten uit de postcodegebieden 4331, 4334 en 4335. Klikt u op deze link voor verdere stappen.

Toeristen en mensen die tijdelijk in Middelburg verblijven zijn welkom als passant, indien er behoefte is aan huisartsenzorg. Volgens schema op https://medischcentrumkalverstraat.nl/huisartsenpraktijk-stadshart op maandag- en vrijdagmorgen en op donderdagmiddag.