Huisartsenpraktijk van den Bergh

U kunt de praktijkfolder van Huisartsenpraktijk van den Bergh hier downloaden.

Personalia huisarts:

Dokter P. J. van den Bergh is in 1984 geboren te Wilnis. Na een aantal jaren op het platteland in de Betuwe is hij geneeskunde gaan studeren in Antwerpen. Na zijn afstuderen in 2009 heeft hij een jaar op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis te Bergen op Zoom gewerkt. Tijdens de driejarige huisartsopleiding van het ErasmusMC te Rotterdam heeft hij onder andere gewerkt bij huisartsenpraktijken te Bergen op Zoom en Serooskerke. Nadien heeft hij in diverse praktijken en op verschillende huisartsenposten gewerkt om meer ervaring op te doen. In 2014 diende de gelegenheid zich aan om de vroegere praktijk van dokter Van den Haak over te nemen. In de praktijk probeert hij het huisartsenvak in de volle breedte uit te oefenen.
Sinds begin 2015 woont hij met plezier in de mooie stad Middelburg, samen met zijn vrouw en hun vijf jonge kinderen.

Huisartsenpraktijk van den Bergh

Dokter Pelgrims is huisarts in opleiding

Medewerkers:

Rita is praktijkassistente. Nelleke werkt als praktijkondersteuner voor de aandoeningen hart- en vaatziekten, suikerziekte, astma en COPD. Nelleke is op donderdag afwezig. Nienke werkt als praktijkondersteuner voor psychologische begeleiding, op vrijdag. Ellen werkt op woensdag als praktijkondersteuner ouderenzorg. Dokter Pelgrims is huisarts in opleiding

Rita

dokter Pelgrims

Nienke

Ellen

Aanwezigheid:

Dokter Van den Bergh is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdagmiddag en tijdens vakanties neemt praktijk Van der Meer waar voor zaken die niet kunnen wachten tot dokter Van den Bergh weer aanwezig is. Op woensdagmorgen heeft dokter Van den Bergh in principe een spreekuurvrije morgen, dringende zaken uitgezonderd. Praktijk Van der Meer: 0118-820972

Geplande vakanties:

Zie link

Assistentespreekuur:

De assistente spreekuren zijn op woensdagmiddag (Rita) en op vrijdagmiddag

Het assistentespreekuur is onder andere bedoeld voor: oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, injecties en vaccinaties, uitstrijkjes voor het bevolkingsonderzoek, hartfilmpjes (ECG), het aansluiten en afkoppelen van een 24-uurs bloeddrukmeter en het aanstippen van diverse wratten.

Mailadres:

Het mailadres van de praktijk is praktijkvdbergh@ezorg.nl. U mag dit adres gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen van bijvoorbeeld contactgegevens, het aanvragen van hulpmiddelen en vragen aan de assistentes. Bij gebruik van het praktijkmailadres zien we graag een duidelijke vraag, met vermelding van uw geboortedatum en adres. We proberen dit mailadres iedere dag voor 10:30 te lezen en te verwerken op dagen dat dokter Van den Bergh aanwezig is. Voor medische vragen kunt u beter bellen.

Online regelen en inloggen:

Op de website www.volgjezorg.nl/toestemming leest u informatie over het elektronisch patiëntdossier en kunt u toestemming geven voor het uitwisselen van informatie. U kunt de praktijk vinden op de website onder de naam Bergh, te Middelburg. De praktijk krijgt dan bericht en kan uw wens verwerken in het systeem. De praktijk biedt u verder de volgende online mogelijkheden: econsult, online afspraken maken en recepten aanvragen en inzage in uw dossier

Patiënten en bezoekers

Huisartsenpraktijk Van den Bergh is momenteel geopend voor nieuwe patiënten uit de postcodegebieden 4331, 4334 en 4335. Klikt u op deze link voor verdere stappen.

Toeristen en mensen die tijdelijk in Middelburg verblijven zijn welkom als passant, indien er behoefte is aan huisartsenzorg. Volgens schema op https://medischcentrumkalverstraat.nl/huisartsenpraktijk-stadshart op maandag- en vrijdagmorgen en op donderdagmiddag.