Dokter W.O. van de Peppel

Dokter W.O. van de Peppel is sinds 1996 huisarts. Hij heeft zijn huisartsenopleiding behaald aan de Universiteit van Antwerpen en de medische opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Voordat hij huisarts werd heeft hij 3 jaar gewerkt als arts-assistent op de KNO-afdeling van het voormalig Zuiderziekenhuis in combinatie met een docentschap aan de opleiding voor verpleegkundigen in het voormalig Clara Ziekenhuis, beide in Rotterdam.

Hij is geboren op Goeree-Overflakkee, in Middelharnis, alwaar zijn voorouders al vanaf begin 1800 plattelandsgeneesheren waren (de toenmalige benaming voor huisarts).

De eerste 6 jaar is hij als huisarts werkzaam geweest in een solopraktijk in Schiedam, maar omdat zowel zijn hart als dat van zijn vrouw al jaren uitging naar Middelburg, zijn zij in 2002 naar deze mooie stad verhuisd.

Hier is hij ook begonnen in een solopraktijk, maar sinds 2006 werkt hij samen met 2 collega’s en sinds 2015 met 3 collega’s in het Medisch Centrum Kalverstraat ( MCK).

De praktijk wordt ondersteund door 2 assistentes, Danielle en Elma, 1 praktijkondersteunster voor de Ketenzorg, Marjan, en 1 voor de psychische problematiek, Joke.

Dokter Assistentes - Danielle

Dokter Assistentes - Elma

Praktijkondersteunster - Marjan

Op woensdag heeft hij een vrije dag. Vanaf oktober 2016 zal de praktijk op deze dag worden waargenomen door Dr. F. ( F.C.A.) van Broekhoven, huisarts.

Wij hopen u op het gebied van gezondheid en ziekte zo goed mogelijk bij te kunnen staan.